• Trainingsacteren

Trainingsacteren

Ondersteboven, van deze inspirerende leerervaring.

Leren door ervaren. In een veilige, ontspannen en inspirerende setting. Schakel Sabine in als professioneel trainingsacteur bij zorggerelateerde assessments, rollenspellen, simulaties en communicatie- en gedragstrainingen.

Welk effect heeft jouw manier van communiceren?

Sabine speelt geloofwaardige rollen van personen die je in de werksituatie kan treffen. Als deelnemer ga je het spel met haar aan en ontdek je welk effect jouw manier van communiceren, zowel verbaal als non-verbaal, heeft. Sabine reageert op jouw gedrag en geeft (vaak samen met een trainer) opbouwende feedback. Zo krijg je de kans om op een veilige manier je handelen uit te proberen en waar nodig bij te sturen. Je leert beter om te gaan met praktijksituaties en voelt je zelfverzekerder in je werk. Denk onder meer aan het omgaan met spanningen en stress op de werkvloer of het voeren van gesprekken met agressieve of geëmotioneerde cliënten.

Als trainingsacteur specialiseert Sabine zich in de zorg- of zorggerelateerde sector. Denk hierbij aan gehandicaptenzorg, kinderopvang en verpleeg- en verzorgingshuizen, maar ook aan dienstverlenende instanties zoals de politie en brandweer. Dankzij haar ruime ervaring in de zorg en grote affiniteit met de doelgroep, kan zij zich goed inleven in haar rol.

Voorafgaand aan de training brengt Sabine, samen met de opdrachtgever, het volgende in kaart: wat is het doel van de training, wie volgt de training en welke vorm past bij de persoon/groep? Indien de drempel nog te hoog ligt voor de deelnemers, kan een voorspeelcasus het ijs breken.

Méér training-/rollenspelacteurs nodig tijdens een trainingsdag? Ondersteboven werkt samen met trainingsacteurs die, net als Sabine, de studie Creatieve Therapie hebben afgerond en veel ervaring hebben. De trainingsacteurs van Ondersteboven beheersen dezelfde technieken en zijn perfect op elkaar ingespeeld.

Wil je meer informatie of ben je ook geïnteresseerd in onze workshop improtheater voor bedrijven? Neem contact op.