• Workshops
Ondersteboven, van de kracht van ons team.

Als érgens samenspel nodig is, is het op de werkvloer én... in het theater! Waarom die twee werelden niet verenigen voor één dag? Ondersteboven biedt bedrijven de workshop improtheater. Een bijzondere vorm van teambuilding.

Improtheater

Uitdaging, stress, plezier, prestatiedrang, perfectionisme, enthousiasme, samenwerking, faalangst, drijfkracht, doorzettingsvermogen, inspiratie, vertrouwen, hiërarchie, voldoening, motivatie: stuk voor stuk factoren die de sfeer en het succes van een onderneming sterk bepalen. Hoe werken collega's samen, wat is de cultuur van een bedrijf, hoe zijn de rollen verdeeld, houden mensen rekening met elkaar? De workshop improtheater geeft antwoord op deze vragen.

Veel mensen vinden het in het échte leven moeilijk om zich bloot te geven, te laten zien wie ze zijn en waar ze voor staan. Al helemaal aan collega's. Maar om tot een goede samenwerking te komen, waarbinnen mensen elkaar vertrouwen, (onder)steunen, luisteren en begrip tonen voor een ander, is het nodig om elkaar te leren kennen. Middels improvisatietheater durven mensen uit hun denken te komen. Al spelenderwijs delen zij meer van zichzelf en zoeken ze samen naar oplossingen. Open- en eerlijkheid leidt tot nieuwe inzichten en brengt collega's dichter tot elkaar. Zodoende draagt de workshop bij aan een beter functioneren van de groep.

Geïnspireerd? En behoefte aan méér? Bijvoorbeeld aan een trainings-/rollenspelacteur voor nagespeelde praktijksituaties binnen de organisatie? Ook dát is mogelijk bij Ondersteboven!

Ondersteboven levert maatwerk. Neem voor meer informatie contact op.